Zonne-energie

Motivatie om je energie op te wekken met zonne-energie is erg divers. Om te bepalen wat jou motivatie kan zal ik een aantal voorbeelden geven.

In de basis zal de motivatie zijn om onze planeet minder te vernietigen.

 

Ontwikkeling:

Zoals iedereen weet is de techniek op het moment van aanschaf reeds verouderd. Om de ontwikkeling van duurzame energie te bevorderen zal er moeten worden geïnvesteerd in de huidige technieken. In dit geval de zonnepanelen. Doen we dit niet zullen we er langer over doen om wereldwijd energie neutraal te worden.

 

Investeren:

Zoals wij hebben meegekregen van onze ouders is het de bedoeling te sparen voor later. Mooi, maar zo 2016. Nu is de rente bij de bank 0,15%. Op het moment dat je gaat investeren in zonne-energie zal het rendement richting de 6-8% gaan afhankelijk van de installatie en de energie rekening. Daarbij vraag je jezelf af wanneer je je geld eruit hebt. Leuk om te weten, echter is het geld dat je investeert spaargeld dat je over 10 jaar nog op de bank hebt staan. Dit hebben wij immers geleerd van de vorige generatie. Je kunt er gerust vanuit gaan dat de investering er binnen 10 jaar er weer uit is.

 

Kosten besparen

Op het moment dat je hebt geïnvesteerd in de installatie en deze aanzet zal je maandlast naar beneden gaan. Dit is niet alleen de tien jaar of minder om je investering eruit te hebben. Maar zeker ook daarna. Dus direct vanaf het moment van aanzetten leef je goedkoper.

 

Hopelijk helpt je dit om de keuze te maken voor zonne-energie of een ander vorm van duurzame energie. Mocht je iets missen meld het dan op

fb-art

 

 

 

Troost Green Technology is niet ontstaan om winst te maken maar om geld te genereren voor goede doelen. Het is dus aan jou of je je aansluit bij de Troost Green Movement.

Geef een reactie

Your email address will not be published.